blankkiweb

Blankin sisältöön voi jokainen blankolainen vaikuttaa lähettämällä kirjoituksia, juttuja, juttuideoita, uutisia, kuvia, taideteoksia, askartelutehtäviä, tarinoita kokemuksistaan, haukkuja, kehuja, avautumisia, jaarittelua, hölynpölyä ja koodinpätkiä osoitteeseen blankki-tiimi@blanko.fi tai osoitteeseen blankki-paatoimittaja@blanko.fi

Jo kaikkialla kiertäneitä vitsikkäitä kiertospämmejä emme julkaise. Uusia saa kyllä lähettää, joskaan emme niitäkään välttämättä julkaise. Jutut sen sijaan ovat tervetulleita. Niille ei ole suuria vaatimuksia: mikä tahansa nurina tai turina löytää tiensä lehteen, kunhan aikaansaat sen ITSE omakätisesti. Ja kuva olisi EHDOTTOMASTI hyvä. Varsinkin kirjoittajista julkaisemme mieluusti pärstäkuvan henkilöllisyyden paljastavan tekstin kera. Huomaa kuitenkin, että kuvantyyppisille tuotoksille vaatimuksena on kohtalainen (tekninen, ks. alla) kuvanlaatu.

Tässä Blankkiin lähetettävän aineiston toimitusohje. Tekstit (mieluiten) RTF- tai TXT-muodossa - ilman sisäänsijoitettuja kuvia (Word-docitkin kelpaavat) ja kuvat EPS-, TIF-, PDF- tai JPG-muodossa (riittävän suurella resoluutiolla eli vähintään 150 ppi - EPS-kuvissa näyttökuva 8 bitillä mukaan). Toimitus joko blankkitiimin osoitteeseen tai suoraan päätoimittajalle.