blankkiweb

Miss Blanko


Ehdokas numero 1

satu
Satu Alanko, 24v, yo, media-assistentti
Harrastuksiin kuuluu koirat, laulaminen ja elokuvat. Koneessa sairaan hyvä prosessori :), kiintolevyä 75GB, muistia 1GB ja nettiyhteys on 10Mb/s Lempivärinä punainen ja musta. Tulevaisuuden suunnitelmat avoimet. Vahvuuksia reippaus ja spontaanisuus, heikkouksia malttamattomuus ja äkkipikaisuus. Tsadiin ei muuttaisi ikinä, Oulussa on tullut asuttua ihan riittävästi, miettii tulisiko pikkupitäjässä hulluksi. Eläimenä olisi kissa; itsenäinen ja aina yhtä salaperäinen. Haltijalta toivoisi että pääsisi JO:n tentistä läpi heti ekalla kerralla... ;) Motto: "Kyllä!"


Ehdokas numero 2
Cokis

Paula Jaakola, 20v opiskelija
Harrastaa leffojen katselua, koneella yleistä härväämistä, musiikin kuuntelua, tanssimista ja hervotonta nauramista. Tietokoneessa prosessorina Mobile AMD Sempron 3300+ 1,99GHz, kiintolevyä 100Gt, muistia 1024MbRAM ddr2 ja nettinä Cambusbaana 5/3 Mb/s Lempiväri on tumman violetti. Tulevaisuudessa aikoo muuttaa saunalliseen kämppään. Vahvuus ja heikkous on kosketusherkkyys/herkkyys :P Oulu on kyllä kiva paikka, vaikkakin aika pieni ja täällä tuulee liikaa. Ystäviä ja tuttuja riittää ja täällä on tarpeeksi kaikkea paitsi hyviä baareja. Tsadi kuulostaa aika mielenkiintoselta mutta ei sinne silti kehtaisi lähteä :) Eläimenä olisi mehiläinen, koska ne isot pörröset mehiläiset on söpöjä, mutta saattavat pistää jos niitä härnää liikaa. Ne on humalassa etenki syksyisin niinku suurin osa opiskelijoistakin. Haltijalta toivoisi enemmän aikaa ja rahaa kiitos! Motto vaihtelee useammin kuin vuodenajat. Hänet tulisi valita koska hän on tarpeeksi vaatimaton, ja juo vain vodkaa :P


Ehdokas numeo 3
Ruusu

Jenni Sirviö, 20v, opiskelija
Harrastaa bodypumppia, rullaluistelua sauvojen kanssa, bodycombattia ja -balancea. Koneessa AMD Athlon 64 3500+ 2.21GHz Processori, Kiintolevyä 232,8Gt, muistia 1Gt Lempivärinä sininen, musta ja metalinharmaa. Vihreekin menettelee. Tulevaisuudessa aikoo valmistua ja päästä töihin. Heikkoutena on se, että arpoo liian pitkään vaihtoehtoja. Vahvuutta ei osaa sanoa. Oulussa haluaa asustella. Pikkupaikkakunnalta tullut, niin tietää mitä se on siellä asuminen. Eläimenä olisi kissa, koska on elänyt kissojen kanssa. Rakastaa kissoja, ne ovat itsenäisiä ja niillä on luonnetta. Haltijalta ei toivoisi mitään, sillä rahaa saisi tekemällä töitä ja miehen saisi kun ehtisi/laskisi rimaa. Hänet tulisi valita koska hän on kaikkein edustavin, tyylikkäin ja kaunein irkkaaja. Tulee vielä toimeen kaikkien kanssa kutakuinkin. (Omakehu tuoksahtaa)


Ehdokas numero 4
hms

Hanna-Mari Saxman, 24v Tietojenkäsittelyn tradenomi
Harrastaa niin kutsuttua liikuntaa tiuhalla tahdilla noin kaksi kertaa kuussa, lueskelee (lähinnä sarjakuvia, Spiderman roks!), töllöttää jenkkisarjoja ja animea, kurittaa koiraa, parantaa maailmaa ja tuijottaa seinää. Koneessa 1.50GHz prosessori, muistia 512MB, kiintolevyä 60 + 250GB Lempivärinä harmoniset sekoitteet, kuten valkoviini vihreässä pullossa. Tulevaisuudessa aikoo kahlata opintoja läpi ja haaveilla samalla työpaikasta jossa viihtyisi. Vahvuutena hyvät hampaat (vain yksi reikä tähän mennessä), heikkoutena taipumus hautautua sohvatyynyjen sekaan. Asuisi mieluiten Uudessa-Seelannissa! Syystä jota ei voi kertoa koska se paljastaisi vuosia kypsytellyn maailmanvalloitussuunnitelman. Eläimenä olisi pöllö. Koska olisi kiva lennellä yöllä ja rouskutella pikkueläimiä. Haltijalta toivoisi lisää toiveita tietysti! Mutta jos se olisi huijausta ,niin Kalevalan Sampo ois kans kiva. Motto: "Vastuu on kuulijalla."


Ehdokas numero 5
Anneve

Anne vehkomäki 28 (tai 24)v, opiskelija
Harrastaa ratsastusta ja näpertelyä. Koneen tiedot: "Mistä minä tietäisin, isi asensi eikä kai tollilaisen tämmöisiä tarvitse tietää. :)" (voi myös olla n. 300Gt, 1.81GHz, 960Mb, 5/3 Mb/s) Lempivärinä vaatteissa musta, muuten ehkä vihreä. Yrittää olla suunnittelematta liikaa tulevaisuutta. Vahvuus: pullien räjäyttäminen ilman napalmia. Heikkous: noin kolmikymppiset setämiehet. Haluaisi jatkossa asua Oulussa tai sitten Jäälissä. Molemmissa asunut ja viihtynyt. Eläimenä olisi kotikissa koska omia kissoja seuraillessaan on todennut että kovin on leppoisan näköistä elämänmeno. Haltijalta toivoisi toki lisää toivomuksia. Motto: "No en oo v***u rauhallinen!!" ja "Kissaton koti on mauton." Hänet pitäisi valita Miss Blankoksi siksi, että yksi wanha irstas täti on aina parempi kun lauma tyttösiä.


Mister Blanko

Ehdokas numero 6
Aarni

Tuomas Aarni, 22v, opiskelija
Harrastaa kitaransoittoa, bassonsoittoa, laulamista, säveltämistä, kirjoittamista, lenkkeilyä, salibandyä, lukemista, opiskelua... Näitä riittää :) Koneessa on 500gt Maxtor 3200 (external), 1.4 GHz Mobile Intel Pentium M, 1Gt RAM Lempivärinä musta, sininen ja punainen. Tulevaisuudessa aikoo rokata niin maan pe******sti :D Vahvuutena ja heikkoutena ovat huumorintaju ja lauluääni, valitkaa itse kumpi on kumpi :D Tykkäisi asua jatkossakin Oulussa tottakai, kun täällä on Blanko :) Eläimenä oloon vastasi: "Riittääkö että on valmiiksi basisti? :D" Ei toivoisi haltijalta mitään, sillä "Mun mielestä on epäreilua toivoa vain yhtä asiaa, kun koko maailma on täynnä nautintoja ja hienoja asioita. Mun mielestä ois todella epäreilua kaikkia kohtaan valita vain yksi niistä :/ Kaikki tai ei mitään!" Motto "Live to win" -Paul Stanley Hänet pitäisi valita koska haluatte vain parasta ;)


Ehdokas numero 7
Mikuel

Miikka Ansamaa 25v, opiskelija
Harrastukset: Tanssiminen, lentopallo, kaikenlaisen uuden kokeilu (esim. poi, skeittaus) Koneessa kiintolevyä 530+40, prosessoria 2500+1333, muistia 1+1 ja nettinä 10/10+384/384 Lempiväri punainen. Tulevaisuudessa aikoo jatkaa opiskeluja ja työhommia Helsingissä. Jossain vaiheessa uuden yrityksen perustaminen mielessä. Vahvuudet: On kiva. Heikkoudet: Kryptoniitti. Lisäksi on erittäin heikko vastustamaan makeaa. Ja ehkä vähän ujokin. Asuisi mieluiten Stadissa tai Oulussa. Molemmista löytyy paljon kavereita ja Oulusta tällä hetkellä opiskelut ja Helsingistä työt (no se Kuvake.net). Eläimenä olisi maki. Hassu ja mainio eläin, josta ei voi olla tykkäämättä <3. Haltijalta toivoisi: Jos nyt jätetään kaikki satapata kultaharkkoa -toiveet väliin, niin toivoisi opintojensa pikaista päättymistä :) Motto: "Näillä mennään mitä on ja katsotaan mihin se riittää" Jos hänet valitaan Mister Blankoksi, lupaa tittelinsä suomalla arvolla olla hyödyksi kaikille ja pyrkiä edistämään maailmanrauhaa.


Ehdokas numero 8
Ahven

Esa Juusola 23v, opiskelija
Harrastaa salilla käyntiä, seinäkiipeilyä, futista, kalastusta ja metsästystä. Koneessa kiintolevyä 250gigaa, prosessorina AMD Athlon 64 3500+, muistia 1024mb ja nettiyhteys 5/5 baana) Lempivärinä tummansininen. Tulevaisuuden suunnitelmana opiskelujen alta pois hoitaminen. Vahvuus on ilman muuta positiivinen asenne ja iloisuus :), ehdoton heikkous järkyttävän huono muisti. Asuisi mieluiten jossain rauhallisemmassa paikassa jossa luonto olisi lähellä, tosin isoimmista kaupungeista tykkää koska kaverit ovat lähellä. Ehkä näin nuorena ja hulvattomana kääntyisi vielä tsadin tai muun ison kaupungin puoleen. Eläimenä olisi ahaven. Suomen kansalliskala ja muutenkin erittäin kaunis otus!! Haltijalta toivoisi fysiikan lakien kumoamista. Motto: "Pitäskö mennä oikein pöytään istumaan" Hänet pitäisi valita, sillä ratkaisut tapahtuvat aina uikkarikierroksella ;)


Ehdokas numero 9
Xoloth

Jussi Kärki. 25v opiskelija/tilapäinen trukkikuski
Harrastukset: futis, sali, uinti, leffat, matkustaminen ja jalkapallokulttuuri (fanitus) Koneessa kiintolevyä 850 Gb, Prosessorina AMD athlon 64, Muistia 2 X 512 Nettiyhteys: 2/2 (taloyhtiö) Lempivärinä sininen. Tulevaisuuden suunnitelmat: lottovoitto, rikkaisiin naimisiin tai Kombostikobla-niminen pelifirma. Vahvuudet: huumorintajuinen mailmanparantaja, sporttinen olemus ja pitkä pinna. Heikkoudet: ei pysty juomaan olutta. Haluaisi jatkossakin asua Oulussa ehdottomasti. Ikänsä asunut täällä eikä lähde täältä kulumallakaan. Tai jos lähtee niin ulkomaille. Eläimenä olisi karhu - iso kokoinen ja kunnioitusta herättävä otus. Haltijalta toivoisi että Suomi pääsis jalkapallossa EM tai MM-kisoihin. Motto: "Kaikkea on kokeiltava" (raksit ruutuun) Hänet pitäisi valita koska häneltä löytyy pilkettä silmäkulmasta, aitoa oulun murretta ja hauskat jutut. Plus osaa tehdä hyvää kotiviiniä.


Ehdokas numero 10
Rockyz

Juhani "Rockyz" Lehtonen 26v, opiskelija
Harrastukset Höldem, kyykkae, saehly Koneessa kiintolevyä 760gt, prosessorina AMD300064 2ghz, muistina 1gb ja netin nopeus 10/10 Lempivärinä #3232CD Tulevaisuudessa aikoo elää opiskelijaelämää sata lasissa siihen asti kunnes valmistuu. Vahvuutena on Polar Wharf ja heikkoutena se, että välillä hommat menevät vähän liian tunteella. Asuinpaikalla ei ole väliä, kunhan massia tulee ja lohta pääsee koukuttaan. Eläimenä olisi leijona, viidakon herttua. Haltijalta toivoisi kyvyn nähdä vihujen kortit. Motto: "Näin se homma etenee" Hänet tulisi valita Mr. Blankoksi siksi, koska muuten uhkaa lopettaa tiedottajan tehtävät, keskeyttää opintonsa ja muuttaa Mannheimin yliopistoon opiskelemaan Miikan (nimi muutettu) kanssa tietojenkäsittelyoppia sekä saksalaisia mallasjuomia.