blankkiweb

Rassapotamus osa 16

Kirjoittaja Tuomas "Tumep" Paulin

Kreivi katsoi käsiään ja huomasi Ananaa -myrkyn vaikutusten vihdoin hälvenevän. Kreiviä harmitti, kun pukunainen oli päässyt häntä täpärästi karkuun ja päätti siirtyä johonkin läheiseen ravintolaan nauttimaan hienostuneesti mallasjuomaa tai ainakin niin hienostuneesti, kuin hänen simpanssiruumiinsa sallisi.

Ongelmat kuitenkin tulivat vastaan, kun Kreivi ei ehtinyt saada juotavaa ravintoloissa johtuen hänen simpanssiruumiistaan. Minkä hän sille mahtoi, että hänen simpanssikätensä alkoi pakonomaisesti sukimaan lähimpiä ihmisiä, kun hän pääsi tiskin äärelle. Lennettyään ulos Kulumasta, Kauppurista ja Jumprusta Kreivi huokaisi ja istahti lämmitetylle rotuaarille miettimään millaiseen paikkaan hän oikein pääsisi sisään.

Yhtäkkiä hänelle tuli juttelemaan etäisesti mursua muistuttava, insinööriksi itseään toitottava ihmisenkuvatus haalareissaan. "Miksi pitkä naama, ystävä hyvä?" hän kysyi kreiviltä. "En pääse mihinkään ravintolaan sisään ja kehoni alkoholitaso alkaa olla jo hälyttävän alhainen." "Ei ongelmaa, tule meidän kanssamme laulamaan karaokea Peppersiin." Kreivi yllättyi haalarimursun tarjouksesta ja päätti hyväksyä sen. Ehkä hän vihdoin saisi alkoholia suoniinsa ja ajatuksensa juoksemaan.

Peppers oli todella täynnä haalarihemmoja ja Kreivin pakonomainen sukiminen ei näyttänyt häiritsevän eritasoisesti humalassa olevia tyyppejä. Hän istuutui tiskille ja ennen kuin hän ehti tilata itselleen tuopillisen, hänen olkapäälleen iskeytyi käsi. "Hei Kreivi." Se oli hänen uskollinen putkimiehensä, joka hoiti hänen kartanonsa vedenjakelua. "Minulla on sinulle tietoa pukunaisesta. Tapaa minut huomenna rotuaarin pallolla" Ennen kuin Kreivi ehti sanoa sanaakaan, putkimies katosi ovesta ulos. Kreiviin iski todella palava halu juoda räkäkännit. Hän tilasi isoimman oluen, mitä paikasta sai, ja toisen samanlaisen ja toisen samanlaisen... Kreivin mieli rauhoittui ja filmi katkesi.

Kreivin liskojen yössä häntä ahdisteli pukunainen. Kuka hän oli? Kenelle hän työskenteli? Yhtäkkiä hän näki unessaan yllättävän muistikuvan menneisyydestään...

Seuraavan osan tarinaan kirjoittaa Juho "Hilloh" Leinonen. Käytettävät sanat ovat vihapuhe, Star Wars ja Miss Suomi.

Julkaistu alunperin Blankin numerossa 1/2012